Βάφλες για συνοδευτικό!

Έφτασε η ώρα όπου τα γλυκά θα τραβήξουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των καταναλωτών! Η εποχή του καλοκαιριού συνδυάζεται με ταχεία αύξηση στην κατανάλωση γλυκών – ειδικά παγωτού και συναφών ειδών! Όμως ένα ακόμα είδος που έχει πολύ μεγάλη ζήτηση το καλοκαίρι (και τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια) είναι η βάφλα. Η βάφλα παράγεται στα ειδικά […]

Έφτασε η ώρα όπου τα γλυκά θα τραβήξουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των καταναλωτών! Η εποχή του καλοκαιριού συνδυάζεται με ταχεία αύξηση στην κατανάλωση γλυκών – ειδικά παγωτού και συναφών ειδών! Όμως ένα ακόμα είδος που έχει πολύ μεγάλη ζήτηση το καλοκαίρι (και τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια) είναι η βάφλα. Η βάφλα παράγεται στα ειδικά μηχανήματα-βαφλιέρες και συνήθως είναι στρόγγυλου σχήματος. Το μίγμα βάφλας είναι έτοιμο στις περισσότερες φορές και απλά το κάνετε ανάμειξη 1:1 με νερό (την σκόνη με το νερό) και έπειτα το χρησιμοποιείτε στο μηχάνημά σας.
Φυσικά το μίγμα το έχετε έτοιμο στο ψυγείο – δεν φτιάχνετε εκείνη την στιγμή που θα ψήσετε βάφλα.
Οι βαφλιέρες κάνουν περίπου 3 με 3:30 για να ψήσουν μια βάφλα. Μόλις η βάφλα παραχθεί, αμέσως τοποθετείτε στο πιάτο και γαρνίρεται από πάνω με πραλίνες, toppings, φρέσκα φρούτα, παγωτό και ό,τι άλλο θέλει ο πελάτης.
Το κατάστημα καλό είναι να έχει μια μεγάλη ποικιλία από πραλίνες έτσι ώστε να μπορούμε να δώσουμε πολλές επιλογές στον πελάτη και κάθε φορά να δοκιμάζει κάτι καινούργιο. Μια καταπληκτική πραλίνα που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους είναι η πραλίνα μπουενο.

Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε μίγμα βάφλας στο λεπτό

Συνοδευτικά βάφλας

Πέρα από τις διάφορες πραλίνες που αναφέραμε πιο πάνω, η βάφλα μπορεί να συνοδευτεί με πλήθος εξτρά toppings όπως τρούφα, σιρόπια,ξηρούς καρπούς αλλά και φρέσκο παγωτό. Εαν έχετε κάποια παγωτομηχανή ή διαθέτετε στο κατάστημά σας τυποποιημένο παγωτό, τότε μπορείτε να σερβίρετε πάνω στην βάφλα και μια μπάλα παγωτού! Σίγουρα με αυτό θα κερδίσετε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

Σχετικά με τις βαφλιέρες

Τα μηχανήματα που παράγουν τις βάφλες, χωρίζονται ανάλογα εαν είναι μονά ή διπλά καθώς και στο σχήμα βάφλας που παράγουν (στρόγγυλη και ορθογώνια οι πιο συνηθισμένες μορφές βάφλας). Οι βαφλιέρες συνήθως είναι αντικολλητικές κι έτσι δε χρειάζονται κάποιο σπρέυ ή λάδι πριν την χρήση τους. Απλά ρίχνετε το μίγμα, κλείνετε τις πλάκες του μηχανήματος και σε 3 λεπτά περίπου είναι έτοιμη η φρεσκοψημμένη βάφλα σας! Οι βαφλιέρες είναι εύκολα μηχανήματα και χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος καθώς χρησιμοποιούν περί τα 1KW ρεύματος στο peak τους. Στο εμπόριο θα βρείτε διάφορα μηχανήματα βάφλας – διαλέξτε αυτό που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *